top of page

MAAK KENNIS MET DE LEIDING

SPRUITJES-LEIDING

383014845_866763584841322_9114009729624514783_n.jpg

Timo

mestdagh

 

Hallo allemaal!
Ik ben Timo Mestdagh en met mijn 23-jarige leeftijd ook direct  de ‘senior’ van de groep. Ik woon in Horebeke en geef dit jaar samen met mijn 2 lieftallige collega's/medeleiding, Ibe en Tine, leiding aan de spruitjes. Naast JeHo hou ik me graag bezig met voetbal, Arcadia en het verkopen van groenten en fruit. 
Het liefst van al speel ik stad- en bosspelletjes. Ik kijk er alvast enorm naar uit om er samen met jullie een topjaar van te maken! Tot ziens  

tine.jpg

Tine​
contreras


Hallo ik ben Tine. Ik ben 18 jaar. Ik zit al 12 jaar in de JeHo maar dit is mijn eerste jaar in de leiding. Naast de JeHo hou ik van tekenen, naaien en wandelen. Ik ben ook een grote dierenvriend. Dropping, staptocht en bosspelletjes vind ik de leukste activiteiten op kamp. Ik kijk al uit naar het nieuwe JeHo-jaar en ons kamp in de zomervakantie. Tot op de volgende activiteit!!!

370251368_826687399132207_36031338307572

Ibe 
Noterman


Hey hey! Ik ben ibe. Ik ben 20 jaar en geef dit jaar leiding aan de spruitjes. ik heb er echt super veel zin in! Ik zit al 16 jaar in de Jeho en ben al 4 jaar leiding 🙂 zelf was ik ook ooit zo een kleine spruit vol plezier en zin in avontuur. Hier bij ons mogen ze hun helemaal uitleven onder een toezicht van 3 leidinggevende. 
Ik studeer maatschappelijk werk aan hogeschool Vives Kortrijk.
Ik ga ervoor zorgen dat de spruitjes hier een geweldige tijd gaan beleven hier bij de JeHo

PAGADDER-LEIDING

tano.jpg

Tano

Mestdagh

Elaba, ik ben Tano Mestdagh. Ik ben 19 jaar oud. Ik studeer toegepaste economische wetenschappen aan de universiteit Gent, naast school spendeer ik mijn tijd meestal aan voetbal, de JeHo natuurlijk en soms ook eens afspreken met vrienden. Ik zit al een paar jaar in de JeHo en dit jaar is het mijn derde jaar dat ik leiding ben, ik kijk er al naar uit om samen met mijn groep (de pagadders) en onze medeleiding mooie herinneringen te creëren.

viv.jpg

VIV

JOOS

Hallo allemaal!!!
Mijn naam is Viv Joos, ik ben 18 jaar en woon in Zegelsem. 
Mijn hobby’s zijn natuurlijk de JeHo, lezen, schilderen en shoppen. 

Dit jaar begin ik aan mijn opleiding tot leerkracht geschiedenis en Engels. Dit ga ik volgen in Gent. 

Dit JeHo-jaar is mijn eerste jaar als leiding. Ik heb super veel zin om leuke spelletjes te spelen en om me af en toe eens vuil te maken. 😉

Groetjes xx

marie.jpg

Marie 

Bauters

 

Hallo iedereen! Ik ben Marie en dit is ondertussen al mijn vijfde jaar als leidster en eerste jaar als hoofdleidster! Ik ben 20 jaar oud en woon in Horebeke. Tijdens de schoolweken vind je mij in Gent, waar ik rechten studeer. Verder zit ik in het bestuur van JC Arcadia (het is dus echt dé place to be). De JeHo is voor mij al 16 jaar een plaats waar ik volledig mezelf kan zijn en waar iedereen me steunt door dik en dun. In de JeHo maak je vriendschappen voor het leven! Ik heb alvast superveel zin in een nieuwe JeHo-jaar vol leuke spelletjes, mooie mensen en nieuwe herinneringen om te koesteren. Hopelijk tot op één van de activiteiten, en/of het supertoffe kamp!

LOETIE-LEIDING

kjell_edited.jpg

Kjell

Casteleyn

Hallo allemaal,
Ik ben Kjell, Hoofdleider van de JeHo en geef dit jaar leiding aan de Loeties. Nu in oktober word ik 21 jaar. Ik volg Grafische en Digitale Media aan Arteveldehogeschool met als afstudeerrichting CrossMedia Ontwerp. Mijn hobby's zijn natuurlijk JeHo, fitness, Arcadia-bestuur en afspreken met vrienden. Ik eet graag pizza, frietjes en pasta. Als er iets is ben ik altijd bereid om Ik heb heel veel zin in dit JeHo-jaar! 

 

noa.jpg

Noa 

Goeminne

Hallo iedereen

Ik ben Noa en ik ben geboren op 18 november 2005. Ik ben dit jaar gestart in mijn eerste jaar interieurvormgeving op het Sint-Lucas in Gent. Dit is ook mijn eerste jaar als leidster en ik ben super blij dat ik dit mag beleven samen met de loeties en met mijn mede leiding Kjell, Seppe en Bernard. Hopelijk hebben jullie er ook zin in! 
Vele JeHo-groetjes,
Noa 

 

Seppe_edited.jpg

Seppe

Vijls 

Joooo! Ik ben Seppe Vijls. Ik woon in horebeke, recht over den arcadia dus zo ben ik in de Jeho beland. En heb hier de tijd van mijn leven. Ik ben geboren op 12/07/2005. Ik ga dit jaar industrieel ingenieur aan de KU Leuven in Gent studeren. Mijn hobby's zijn JeHo, gym en voetbal. Mijn favoriete ploeg is KAA Gent (beste ploeg). Genoeg over mij, we gaan er een fantastisch Jeho-jaar van maken!
Kusjes Seppe

 

Bernard_edited.jpg

Bernard

Hebbrecht

Hallo iedereen, ik ben Bernard! Ik ben 22 jaar oud en dit is mijn 8ste jaar als leider in de JeHo, deze keer als loetie-leiding. Ik hou ervan om bosspellen te spelen en samen met leden op avontuur-tochten te gaan. Mijn andere hobby's zijn boxen, voetballen en soms proberen schilderen. Verder hou ik van mijn hondje Moppie, kampvuurkes, olijven en alle lieve medeleiding natuurlijk. 
Ik studeer momenteel nog in Gent, maar ik sta altijd paraat voor de JeHo!

MAXI-LEIDING

julie.jpg

Julie

De visscher

Hoi hoi, ik ben Julie De Visscher. Ik ben 19 jaar oud en studeer revalidatiewetenschappen en kinesitherapie aan de UGent. In mijn vrije tijd vind je mij vooral terug in de sporthal. Ik doe rope skipping en train 10 uur in de week. Naast rope skipping sta ik ook af en toe eens op een tennis/padelveld. En naast deze hobby's is er ook nog JeHo natuurlijk. Zelf zit ik al in de JeHo sinds mijn 7 jaar en het is nu mijn 3de jaar als leiding.

Tess_edited_edited_edited.jpg

Tess
Moerman


Hey, Ik ben Tess 17 jaar en kom uit Brakel. 
In mijn vrije tijd kan je mij vinden op de koersfiets want wielrennen is net als de Jeho mijn hobby. Dit is mijn eerste jaar als leiding en wil graag alle leuke momenten die ik in de Jeho heb beleefd nu ook doorgeven aan jullie en dit doe ik dit jaar bij de maxi’s.

cedric_edited.jpg

Cedric 
Capiau

 
Hallo ik ben Cedric ik ben 19 jaar en ik woon in Zwalm. mijn hobby's zijn Jeho.  Ik studeer sportmangment aan de vives hogeschool in Brugge.Dit is mijn 3e jaar als leiding. Ik ben dit jaar leiding van de Maxi´s en heb er ontzettend veel zin in! Hopelijk jullie ook!

thor.jpg

Thor
joos


Hallo iedereen! Ik ben thor en dit is mijn derde jaar als leider. Ik ben 19 jaar oud en woon in zegelsem. Tijdens een schoolweek zit ik in kortrijk waar ik ipo (industrieel product ontwerper) studeer nu mijn 2de jaar. Mijn hobby's zijn bowling en gamen. ik zit al lang in de JeHo, vroeger ging ik als kindje mee toen mijn ouder de kookploeg waren, erna als lid en nu als leiding. 
In de JeHo maak je veel nieuwe vrienden of bereid je je vriendschap uit. Ik heb er super veel zin in. Hopelijk jullie ook. want zo leert iedereen wat nieuws bij en kan je je volledig laten gaan. Niet te missen dus. Ik zie jullie op een activiteit of op kamp. (Kamp is super tof ;)).

GROTE-LEIDING

eva.jpg

Eva
Verscheure

 
Hallooowkes ik ben Eva en geef dit jaar leiding aan de grote. Ik ben 20 jaar & het is nu mijn 5de jaar als leiding. Daarvoor heb ik al verschillende fantastische jaren als lid beleefd waar ik vrienden voor het leven heb gemaakt. De JeHo heeft dan ook een speciaal plekje in mijn hart. Ik volg criminologie aan de universiteit van Gent🕵🏼 & zit nu in mijn 3e bachelor. Naast de JeHo leef ik me graag uit op de voetbal, luister ik vaak naar muziek, maar ook enkele gekke feestjes kunnen zeker niet ontbreken. Wat nog belangrijk is voor mij, is mijn lieve hond Quicke. Ik heb alvast superveel zin in het nieuwe JeHo-jaar met spetterende activiteiten

jelco.jpg

Jelco 
De Vrieze


Hallo! Ik ben Jelco De Vrieze. Ik woon in Ouwegem en ik ben in de JeHo terechtgekomen via mijn neef Kjell. En daarvan heb ik nog geen seconde spijt gehad. Ik ben geboren op 20/09/2004. Ik studeer industrieel ingenieur elektromechanica aan de KU Leuven in Gent. Ik heb mijn eerste jaar universiteit op kot achter de rug en heb ook ongelooflijk veel zin in het tweede jaar. Mijn hobby's zijn JeHo, gym en af en toe eens lopen. Daarnaast ben ik supporter van KAA Gent, dus af en toe een matchke meepikken is wel plezant. Ik hou in het algemeen wel van lekker eten maar het is moeilijk om er een lievelingsgerechtje uit te kiezen. Het is al mijn derde jaar als leiding, wat gaat de tijd toch snel. Ik kijk er ongelooflijk hard naar uit om de grote dit jaar de tijd van hun leven te bezorgen, al halen ze af en toe wat kattenkwaad uit. Laten we er samen weer een spetterend JeHo-jaar van maken! Grts Jelco

Marthe_edited_edited_edited.jpg

Marthe

Van crombrugge

Hallo! Ik ben Marthe en ik ben geboren op 16 december 2004. Ik woon al mijn hele leven in Horebeke. Ik zit in mijn tweede bachelor jaar internationaal ondernemen in Gent. Ik ben al zolang ik mij kan herinneren lid van de JeHo. In de JeHo beleef je super momenten en sluit je vriendschapsbanden voor het leven. Ik kijk er naar uit om deze momenten ook met jullie te beleven. Dit wordt mijn derde jaar als leidster en ik kijk heel erg naar uit.

lily.jpg

Lily

Duchateau

Hi, ik ben Lily! Ik ben 20 jaar en woon in Horebeke. Ik zit al heel lang in de JeHo en voor mij is het een tweede thuis met zalige mensen en nog betere vriendschappen. Dit is mijn vijfde jaar als leidster. Dit jaar ben ik weer leidster van de Grote, ik kijk er enorm naar uit om voor hen leuke spelletjes te creëren en hen een geweldige tijd te geven. Ikzelf studeer psychologie aan de UGent.  Ik ga ook graag eens uit met men vrienden en kan veel rust vinden in muziek. Groetjes leidster Lily  xxx

jeho-logo-blauw.png
bottom of page